VIF - AaFK

Nedbrutt VIF-talent etter sjokktaklingen: - Det er et helvete

Vålerengas Vajebah Sakor frykter langvarig skade etter taklingen fra Fredrik Carlsen, men 20-åringen har akseptert en unnskyldning fra Aalesund-spilleren.

TRIST: Vajebah Sakor var langt nede etter å ha blitt utsatt for karrierens verste takling i oppgjøret mot Aalesund. Foto: Scanpix
TRIST: Vajebah Sakor var langt nede etter å ha blitt utsatt for karrierens verste takling i oppgjøret mot Aalesund. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Vålerenga - Aalesund 0-1

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Aalesund vant bunnoppgjøret mot Vålerenga 1-0, men det er Fredrik Carlsens potensielt sett karrieretruende takling på Vålerenga-talentet Vajebah Sakor (20) i første omgang som er Fotball-Norges største samtaleemne etter kampen.

Carlsen suste inn i hovedstadslagets Juventus-innleide 20-åring bakfra og traff både høyre ankel og kne med stor kraft. Etter flere minutter med behandling på gressteppet, ble Sakor hjulpet av banen med store smerter. Frykten er et langvarig skadeavbrekk. I møte med Norges største medier søndag kveld, kom Asker-gutten nedbrutt og haltende ut av Vålerenga-garderoben.

- Det er den verste taklingen jeg har blitt utsatt for noen gang. Jeg er heldig som kom meg unna. Det er et helvete, sier Sakor til Dagbladet

- Trist og fælt

Med synlig kompresjon rundt ankelen, gikk Sakor rundt med triste følelser innvendig. Vålerenga-angriperen forlot barndomsklubben Asker og dro til Juventus allerede som 16-åring.

Hans største ønske i livet er å lykkes som fotballspiller. Søndag kveld kunne muligheten blitt revet bort i løpet av et ulykksalig sekund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer