Nede for telling

AMIENS (Dagbladet): VM-kvalifisering; Frankrike- Norge 3- 3. Ett minutt og førtiseks sekunder før slutt fikk Frankrike det målet som kan hindre Norge i å spille A-VM til våren.

To poeng hadde sett veldig bra ut. Halvparten kan kanskje bli ett for lite.

- Jeg er fryktelig skuffet. Akkurat nå er uavgjort et nederlag, særlig fordi vi hadde full kontroll i hele siste periode. Med seier mot hjemmelaget, hadde vi vært nødt til å tape mot Italia og Danmark for å miste VM-plassen.

Nå kan det hende vi må vinne begge, sier Norges bestemann og tomålsscorer Trond Magnussen til Dagbladet.

Byttet rekke

Färjestad-proffen var høyst delaktig i snuoperasjonen i 2. periode da Norge lå under 0- 2 - sammen med landslagssjef Leif Boork. Svensken viste seg som en skikkelig sleiping og tok ut Per Åge Skrøder fra førsterekka. Resten av kampen spilte Øystein Olsen sammen med Tore Vikingstad og Trond Magnussen.

Resultatet kom umiddelbart.

Likevel var Boork både fornøyd og skuffet.

God moral

- Jeg har litt blandede følelser inni meg. Vi burde rodd dette i land, spesielt ettersom vi greide å heve oss utover i kampen. Vi kom ikke ordentlig i gang, og det har jeg en logisk forklaring på. Turen til Frankrike ble forsinket og vi mistet treningsøkta onsdag kveld. Derfor tok det litt tid før spillet satt som det skulle. Men utover i kampen viste gutta kjempegod moral.

- Jeg tror vi går videre til A-sluttspillet, men understreker at vi forrige gang tapte de to første kampene og enda røk ut.

Ettersom italienerne tapte for Danmark, møter vi dem på verst tenkelige tidspunkt. Det blir et slit, men vi skal greie det. Danskene er fortsatt mine favoritter til å vinne gruppa, sier Leif Boork.