Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nederland knuste Portugal

Nederland nedsablet Ronaldo og Portugal

Cristiano Ronaldo og Portugal har ikke VM-formen inne. Ronald Koeman fikk sin første seier som Nederland-sjef med 3-0 i privatlandskampen mandag.

SCORING: Memphis Depay setter inn 1-0-scoringen mot Portugal. Foto: REUTERS/Denis Balibouse
SCORING: Memphis Depay setter inn 1-0-scoringen mot Portugal. Foto: REUTERS/Denis Balibouse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De portugisiske europamesterne viste at de har en vei å gå for å finne VM-formen. Nederland ledet 3-0 allerede etter første omgang i kampen som ble spilt i sveitsiske Genève.

Memphis Depay ordnet 1-0 til Nederland etter 12 minutter, før Ryan Babel la på til 2-0 i det 32. minutt. Liverpools Virgil van Dijk økte ledelsen til 3-0 like før pause.

Portugal klarte ikke pynte på resultatet, og fikk en enda tøffere oppgave da forsvarsspiller Joao Cancelo fikk sitt andre gule kort etter 62 minutter.

Ronald Koeman fikk sin første seier som Nederlands landslagssjef på andre forsøk. England ble for sterke og vant 1-0 i hans debut fredag. Koeman tok over etter at Nederland mislyktes i VM-kvalifiseringen.

Cristiano Ronaldo scoret to mål på overtid da Portugal vant 2-1 over Mohamed Salah-inspirerte Egypt fredag. Salah sendte Egypt i ledelsen, men Ronaldo ordnet seier.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!