Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Nederland-proff Alexander Sørloth kobles til dansk klubb

FC Midtjylland kan bli neste stoppested.

DANMARK-AKTUELL: Landslagsspiller Alexander Sørloth er på vei til den danske klubben FC Midtjylland, ifølge danske medier.&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix</span>
DANMARK-AKTUELL: Landslagsspiller Alexander Sørloth er på vei til den danske klubben FC Midtjylland, ifølge danske medier. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagsspiller Alexander Sørloth er på vei til den danske klubben FC Midtjylland, ifølge danske medier.

FC Midtjylland og Groningen er enige om en overgang for nordmannen, skriver Nettavisen , som siterer den danske avisen Ekstra Bladet.

21-åringen ankom nederlandsk fotball i fjor, men har slitt med å få spilletid. Den tidligere Rosenborg-spilleren gikk til den nederlandske klubben etter låneoppholdet i Bodø Glimt i 2015, der han scoret 13 mål på 26 kamper.

Midtjylland har ikke kommentert ryktene overfor den danske avisen, men ifølge Ekstra Bladet er det ventet at Sørloth blir klar for Midtjylland i løpet av kort tid.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!