KLAR FOR UNITED? Louis van Gaal. Foto: REUTERS / Ints Kalnins / NTB scanpix
KLAR FOR UNITED? Louis van Gaal. Foto: REUTERS / Ints Kalnins / NTB scanpixVis mer

Nederlandsk avis hevder van Gaal er klar for United

- Får 100 millioner pund å handle for.

(Dagbladet): Ryan Giggs og Nicky Butt leder i dag Manchester United mot Norwich. Alex Ferguson mener ifølge The Guardian at Giggs bør få jobben på permanent basis.

Men det kan hende jobben allerede er lovet bort. Den nederlandske storavisa De Telegraaf hevder landslagstrenger Louis van Gaal (62) i går inngikk en avtale med den engelske storklubben, og at han kommer til å ta over jobben etter VM.

Avisa hevder at van Gaal de siste dagene har forhandlet med United-sjef Ed Woodward i nederlederens ferievilla i Portugal. Ifølge avisa er van Gaal lovet 100 millioner pund å kjøpe spillere for.

Klubben sier til BBC at de ikke har signert noen avtale med van Gaal.

- Når vi har noe å melde, vil vi melde det, er beskjeden fra klubben, ifølge The Guardians Jamie Jackson, som skriver på Twitter at klubbens respons ikke kan tolkes som noen umiddelbar avkreftelse.

The Mirrors David McDonnell skriver på Twitter at benektelser fra Uniteds side bør behandles skeptisk.

Nederlenderen har vært favoritt hos oddsselskapene, og det ble hevdet allerede tidlig i april, mens Moyes fortsatt satt i managerstolen, at United-ledelsen hadde møtt ham.

Van Gaal har tidligere vært sjef i Bayern München og Barcelona. 

I januar var han koblet til jobben som Tottenham-manager, men valgte å fortsette i Nederland.

De Telegraaf har også tidligere skrevet at de hevder å vite at van Gaal skal være svært interessert i en Premier League-jobb etter sommerens fotball-VM i Brasil. van Gaal slutter som landslagssjef etter mesterskapet, og blir erstattet av Guus Hiddink.

Avisa skal i dag ifølge journalisten Kristoffer Terreur opprinnelig ha meldt at van Gaal ønsker å ta med seg den tidligere storspissen Patrick Kluivert som en del av trenerteamet og Frans Hoek som keeper-trener, og at han også ønsker at Ryan Giggs skal være en del av teamet, men dette er nå fjernet fra den opprinnelige saken.