Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nederlandsk back bekrefter avtale med Manchester United

Alexander Büttner skulle egentlig til Southampton.

BLIR MED ROBIN? Ifølge nederlandske medier skal Vitesse Arnhems Alexander Buttner være detaljer unna å bli den andre nederlenderen i Manchester United. Foto: SCANPIX/AFP/ ANP / VINCENT JANNINK
BLIR MED ROBIN? Ifølge nederlandske medier skal Vitesse Arnhems Alexander Buttner være detaljer unna å bli den andre nederlenderen i Manchester United. Foto: SCANPIX/AFP/ ANP / VINCENT JANNINK Vis mer

(Dagbladet): Vitesse-back Alexander Büttner bekrefter overfor Voetbal International at han har skrevet under kontrakt med Manchester United.

Nå gjenstår det for klubbene å bli enige, en ikke helt problemfri side ved Büttners karriere så langt.

I juli var han nemlig så godt som klar for Southampton og Premier League, da en tredjepart ifølge Daily Mail sent i prosessen fremsatte krav på deler av overgangssummen.

Overgangen gikk i vasken, og Büttner måtte skuffet bli i Vitesse.

Dersom avtalen med Manchester United kan undertegnes uten problemer, vil 23-åringen trolig være et alternativ til aldrende Patrice Evra på venstrebacken.

Klubbene har ikke bekreftet overgangen, for spilleren som var med i Nederlands bruttotropp til sommerens EM.

Han har imidlertid ifølge nederlandske medier undertegnet en femårskontrakt, og vil gjennomgå den medisinske testen i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media