Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nederlender overtar United

Manchester United har funnet mannen som skal overta for trenerlegenden Alex Ferguson ved sesongslutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevder Daily Mail i dag, og navnet avisa trekker opp av hatten er Louis van Gaal - nederlandsk landslagssjef.

Van Gaal har tidligere trent både Ajax og Barcelona og skal være nummer 1 på lista til United-styret, som nå bare har et halvt år på å erstattet legenden Ferguson.

Nederlenderen forlater i dag offisielt jobben som landslagstrener, og gjør det dermed enda enklere for United å ta kontakt. Ifølge avisa vil klubben offentliggjøre ansettelsen av van Gaal i løpet av noen uker.

Van Gaal har tidligere uttrykt interesse for jobben i United, og Daily Mail skriver at han kommer til å ta med seg tidliger Ajax-trener Co Adriaanse som u-sjef på Old Trafford.

Trolig blir ikke sir Alex Ferguson skuffet over utnevnelsen heller. I sin selvbiografi ramser Ferguson opp nettopp van Gaal som en av de trenerne har respekterer mest. De andre to er Juventus' Marcelo Lippi og Bayern-sjef Ottmar Hitzfeld.

  • United-direktør Peter Kenyon sier at kjøpet av Diego Forlan ikke betyr at klubben gir opp West Hams Paolo Di Canio.

    - Vi har brukt tiden på Forlan og dermed har det ikke vært utvikling om Di Canio, sier Kenyon som innrømmer at klubbene ikke er enige om en overgangssum. Nå har United en uke på seg.

    - Deadline for Champions League er 31. januar og spillerne vi kjøper nå må kunne spille der, sier han ifølge BBC.

    (Dagbladet.no)

FORENES I UNITED? Nederlenderne Louis van Gaal og Ruud van Nistelrooy kan fortsette samarbeidet fra landslaget i Manchester United.
Hele Norges coronakart