- Nedrykk eller Mesterligaen

Manchester United, Arsenal og Chelsea har sagt takk for seg. Resten kjemper om Champions League - eller mot nedrykk.

Det skiller ti poeng fra Southampton på fjerde til Leeds på nest siste plass. Premier League er med andre ord i ferd med å bli en thriller av de helt sjeldne - bak de tre store.

- Det er bare å akseptere at de tre beste har sagt takk for seg og er umulige å ta igjen. Bak dem er det utrolig jevnt. Med et par seirer kan du være oppe rundt fjerdeplassen og kjemper om en plass i Champions League. Går du på et par smeller, er du nesten på nedrykksplass, sier Manchester City-manager Kevin Keegan til Sky Sports.

Skikkelig tabbe

Han var ikke spesielt godt fornøyd med 1- 1 hjemme mot Leeds i går, en kamp City dominerte i neste 90 minutter.

- Denne kampen burde vi helt klart ha vunnet. Målet deres kom etter en skikkelig tabbe, og vi dominerte kampen fullstendig - bare se på ballinnehavet (71- 29 prosent i Citys favør), sier Keegan.

Men det var Leeds som fikk servert en noe ufortjent ledelse på gullfat etter 24 minutter. Franske David Sommeil rotet det skikkelig til på egen 16-meter og ga Mark Viduka ballen og scoringen. Den Manchester United-aktuelle spissen rundet 39 år gamle David Seaman i City-buret og satte ballen enkelt i mål.

- Vi hadde en plan om å spille ballen opp på Mark (Viduka) og komme etter med flere spillere. Det ble ikke så mange sjanser på oss, men vi klarte jobben, sier Kevin Blackwell, som ledet Leeds-laget i manager Eddie Grays fravær. Han var i datterens bryllup.

Radebe skadd igjen

Det så lenge ut til at hjemmelaget ikke skulle få det velfortjente utlikningsmålet, men åtte minutter før full tid dukket innbytter Antoine Sibierski opp og headet ballen elegant i mål.

- Selv om det burde blitt seier, er det klart at vi ble veldig fornøyde da den scoringen kom, sier Keegan.

Uheldige Lucas Radebe måtte igjen ut med skade. Sørafrikaneren har slitt med flere langtidsskader, og denne gangen røk korsbåndet.

- Veldig kjedelig at dette skjer med Lucas igjen. Nå blir han borte i seks til åtte uker, sier Kevin Blackwell.

TABBEMÅL: Franske David Sommeil rotet det skikkelig til på egen 16-meter og ga Mark Viduka ballen på gullfat. Leeds-spissen sendte bortelaget i føringen.