Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nedrykksspøkelset puster Leicester i nakken etter nytt tap

Ligamesteren fra 2015/2016-sesongen har enda ikke vunnet en Premier League-kamp i 2017. 

SVENSK SUKSESS: Martin Olsson jubler for sin 2-0-scoring mot et Leicester-lag som sliter voldsomt om dagen. Foto: Alex James/JMP/REX/Shutterstock 
SVENSK SUKSESS: Martin Olsson jubler for sin 2-0-scoring mot et Leicester-lag som sliter voldsomt om dagen. Foto: Alex James/JMP/REX/Shutterstock  Vis mer

Leicester tapte 2-0 borte mot Swansea i Premier League og er kun ett poeng foran Hull på nedrykksplass.

Fjorårets seriemester har virkelig truffet bakken denne sesongen. Laget har ikke vunnet en seriekamp siden 1-0-seieren mot West Ham på nyttårsaften. Siden den gang har Claudio Ranieri spilt seks kamper, hvorav fem har endt med tap og én har endt uavgjort.

Borte mot Swansea søndag var laget under med 0-2 allerede før pause. Midtstopper Alfie Mawson avsluttet som en spiss da han etter 36 minutter dunket inn 1-0 på volley etter et frispark fra Gylfi Sigurdsson.

Olsson doblet

Martin Olsson doblet ledelsen sekunder før pause da han ble spilt gjennom på venstre. Svensken gikk for kraft i avslutningsøyeblikket og skuddet var ikke nevneverdig godt plassert, men hans skandinaviske venn Kasper Schmeichel i Leicester-målet maktet ikke å stoppe skuddet.

Islam Slimani kom inn for Ranieris mannskap i pausen og hadde en kjempemulighet til å redusere etter 63 minutter. Algerieren ble spilt gjennom av Riyad Mahrez, men avslutningen ble reddet av Lukasz Fabianski.

Åttedelsfinale i mesterligaen

Gjestene kom aldri nærmere. Leicester er nå kun ett poeng foran Hull, som innehar den øverste nedrykksplassen. Neste mulighet til å rette opp inntrykket for Ranieri og co. er i FA-cupkampen mot Milwall 18. februar.

Deretter venter, paradoksalt nok, åttedelsfinale i mesterligaen mot Sevilla 22. februar.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling