Nedslående Ijeh-svar for Viking

Fikk MR-resultatene i kveld.

(Dagbladet.no) Lillestrøm - Viking 2-0. Peter Ijeh scoret 18 mål i fjor og bidro sterkt til at Viking kapret bronsemedaljene.

Nå må siddisene klare seg uten måljegeren - som spilte 23 minutter mot LSK - en god stund framover.

- Peter må hvile i flere uker, og kan verken trene eller spille kamper, sier trener Uwe Rösler til Aftenbladet.no.

Lyskeskade

Ijeh har bare spilt 90 minutter i to kamper denne sesongen og i de tre siste rundene har han bare kommet inn på korte innhopp mot slutten av kampene.

Han har ikke vært i slag - rett og slett en skygge av seg selv.

I kveld fikk Viking-ledelsen svar på en MR-undersøkelse av hans lyske - og det er klart at han blir ute i flere uker. Viking har savnet en Ijeh i scoringsform denne sesongen, og har nå tapt to på rad.

I kveld gikk de målløse av banen i Tippeligaen for første gang etter 27 kamper på rad med scoringer.

UTE I FLERE UKER: Viking må klare seg uten spissen Peter Ijeh i de neste kampene. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
UTE I FLERE UKER: Viking må klare seg uten spissen Peter Ijeh i de neste kampene. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Lover endringer

Lillestrøm tok tidlig kommandoen på Åråsen - hvor Viking nå ikke har vunnet på de åtte siste forsøkene - og scoret også to kjappe mål. Som mot Vålerenga for en uke siden var rogalendingene svært skuffende før pause.

- Jeg er veldig skuffet over de første 15-20 minuttene av denne kampen. LSK løp oss i senk og forsvarsspillerne og keeper gjorde ikke som avtalt. Vi er nødt til å forsvare oss bedre hvis vi skal vinne fotballkamper igjen, sier Viking-trener Uwe Rösler til TV 2.

Han legger ikke skjul på at de to siste kampenes prestasjoner kan få konsekvenser for enkelte spillere - men han vil ikke nevne navn.

- Det vil bli gjort endringer på laget. Vi må finne de rette folkene. Nå spiller vi først god fotball etter at vi allerede har tapt kampene, sier Rösler.

• Les også: Stor LSK-lettelse etter årets første seier

Folkebørsen

Nedslående Ijeh-svar for Viking