Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nedslående nyheter for Ruud etter flymaraton

Casper Ruud reiste over 900 mil med fly før han fikk beskjed om at storturnering var avlyst.

DÅRLIGE NYHETER: Nordmannen hadde så vidt landet i USA da han fikk de dårlige nyhetene.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
DÅRLIGE NYHETER: Nordmannen hadde så vidt landet i USA da han fikk de dårlige nyhetene. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Casper Ruud reiste over 900 mil med fly før han fikk beskjed om at Indian Wells-turneringen var avlyst. Nå er planene satt litt på vent for tennisesset.

Ruud spilte Davis Cup i Oslo fredag og lørdag, og sjekket inn på Gardermoen søndag. Da startet en lang tur mot California med mellomlandinger.

Nordmannen hadde så vidt landet i USA da han fikk de dårlige nyhetene.

– Vi kom til Indian Wells søndag kveld og fikk beskjeden om avlysning da vi ankom hotellet, sier Ruuds pappa Christian til NTB.

– Vi vet ikke så mye ennå om hva som skjer med Miami-turneringen (i månedsskiftet mars og april), og det som skjer etter det. Vi blir nok her i hvert fall en uke og trener og ser an situasjonen.

Sønnen hadde virkelig sett fram til Indian Wells-turneringen. Den går for å være tettest opp mot de fire Grand Slam-turneringene i status.

Ruud er nummer 36 på verdensrankingen. I Indian Wells var 16 av de 20 best rangerte herrespillerne i verden påmeldt.

INNER: Casper Ruud (21) er den første nordmannen til å vinne ATP-turneringen. Video: Eurosport Vis mer
Hele Norges coronakart