Nedslående nyheter om Kane-skaden

Harry Kane mster trolig resten av sesongen, inklusiv returmøtet i Champions League-kvartfinalen og den viktige topp 4-kampen med Manchester United, Arsenal og Chelsea.

SKADET: Harry Kane har sannsynligvis spilt sin siste kamp for sesongen. Foto: KINGTON / IKIMAGES / AFP
SKADET: Harry Kane har sannsynligvis spilt sin siste kamp for sesongen. Foto: KINGTON / IKIMAGES / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding skriver Tottenham at stjernespissen Harry Kane har pådratt seg en skade i venstre ankel etter sammenstøtet med Fabian Delph i Champions League-kvartfinalen mot Manchester City.

Tottenham omtaler det hele som en «betydelig leddbåndskade».

The Independent skriver at sesongen er over for Kane, som har slitt med ankelproblemer i en rekke sesonger og normalt sett må ha flere uker på sidelinjen ved ankelskader.

Sist gang var Kane ute i nesten to måneder etter en leddbåndsskade i venstrefoten. Også forrige sesong var målsniken ute med en liknende skade, mens det i 2016/17-sesongen ble to ulike avbrekk på seks og fire uker.

Manager Mauricio Pochettino må dermed legge en plan uten den engelske storscoreren i sesongavslutningen.

Alli-brudd

Tottenham har 1-0 å gå på før returmøte med Manchester City i kvartfinalen i Champions League.

RUNDLURT: Paul Poga har ikke spilt sin beste fotball den siste tiden, men på tirsdagens trening viste franskmannen hva han er god for. Video: Fredrik N. Filtvedt Vis mer

Spurs kjemper parallelt en innbitt kamp med Ole Gunnar Solskjærs Manchester United, Chelsea og Arsenal om å havne topp fire i Premier League.

Tottenham bekrefter også at Dele Alli pådro seg et brudd i armen, men Alli kan være klar allerede til lørdagens kamp mot Huddersfield,

Det blir ikke Kane. Trolig blir sørkoreanske Son Heung-min flyttet opp som toppspiss i Tottenham, slik han ble med suksess sist gang Kane var skadet.

Targetspiss Fernando Llorente og anvendelige Lucas Moura er andre alternativer i frontleddet.

Tottenham på 4. plass er ett poeng foran Arsenal og tre foran Manchester United. Chelsea på 3. plass er to poeng foran Spurs med én kamp mer spilt enn de tre forfølgerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer