-Nedtur å gi opp nå

Espen Hoff vil ikke til gamleklubben Odd.

GIR IKKE OPP: Espen Hoff har hatt en fortvilende sesong, men Stabæk-spilleren har ennå ikke gitt opp å lykkes i Bærum etter en vanskelig start.  Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
GIR IKKE OPP: Espen Hoff har hatt en fortvilende sesong, men Stabæk-spilleren har ennå ikke gitt opp å lykkes i Bærum etter en vanskelig start. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIXVis mer

||| TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg - Stabæk 1-0.

Odd Grenlands forsvarssjef ønsket i dagens utgave av Dagbladet Stabæk-spiller Espen Hoff (27) velkommen tilbake til Skien. Til klubben angrepsspilleren spilte i fra 1999 til 2005.

- Han er hjertelig velkommen, og jeg vet at han passer her. Jeg har vært i en situasjon hvor jeg følte jeg stagnerte, og trengte et miljøskifte. Da fikk jeg ny motivasjon og glød. Det er ofte det hjelper, sier Fevang til Dagbladet.

- Morten er en hyggelig fyr. Men jeg tror ikke jeg skal snakke om det. Jeg har lyst til å lykkes her i Stabæk. Og jeg ville følt det var en nedtur å gi opp nå, sier Hoff til Dagbladet etter 1-0-tapet i Trondheim.

Skuffelse

Espen Hoff var jaktet av flere norske toppklubber i fjor, men allerede i august ble det klart at han skulle spille for den kommende seriemester Stabæk fra 1. januar. Selv om vestfoldingen er en litt annen spillertype enn Veigar Pall Gunnarsson håpet Jan Jönsson at 27-åringen kunne fylle noe av tomrommet etter islendingen.

Det har ikke skjedd — og den tidligere Lyn-spilleren har vært en av Tippeligaens største skuffelser så langt. Hoff har bare startet sju kamper, og står uten ligamål så langt.

I går fikk han igjen sjansen fra start i Christian Kellers karantenefravær på høyrekanten.

- For å være ærlig så synes jeg det gikk bra. Jeg hadde en ok stikker til Daniel (Nannskog) som han nesten fikk med seg. Det er selvfølgelig alltid et par ting en kan sette fingeren på, men jeg synes det gikk greit, sier Hoff som ble belønnet med treer på Dagbladet/TV2s spillerbørs.


- Sterke RBK

For andre omgangen var det ikke så mye å si om. For 12 minutter etter hvilen ble Hoff byttet ut til fordel for Jørgen Skjelvik.

For den lille sympatiske fra Larvik var ikke den eneste som slet på Lerkendal. Med 1-0 i går står nå Rosenborg uten tap på 15 kamper. Og selv om Stabæk hadde to gode sjanser, så var serielederen langt nærmere 2-0.

- Rosenborg er sterke. Vi kom her for å vinne kampen, men det ble tøft. Jeg kan ikke se andre som kan vinne ligaen, sier Espen Hoff til Dagbladet.