Nedtur for de norske hestene i EM for 5-åringer

Viking Va Bane og Papagayo E.

NEDTUR: Det ble en skikkelig nedtur for de to norske hestene i EM for 5-åringer i Malmö.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NEDTUR: Det ble en skikkelig nedtur for de to norske hestene i EM for 5-åringer i Malmö. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble en skikkelig nedtur for de to norske hestene i EM for 5-åringer i Malmö.

Viking Va Bane galopperte før bilen slapp feltet og Papagayo E. ble nummer fire etter å ha måttet slite utvendig for den antatt hardeste konkurrenten, Robert Bi.

Mens sistnevnte forsvant inn til overlegen EM-seier verdt 450.000 kroner, måtte Papagayo E. nøye seg med 54.000, et svært lite plaster på såret for den norske forhåndsfavoritten.

- Løpet ble helt annerledes da Viking Va Bene galopperte før start. Nå lå veien åpen for Robert Bi. Jeg gikk ut i dødens med 1300 igjen, men Papagayo E. ble stri etter omstarten og jeg forsto i siste sving at det ikke kom til å gå, sier kusk Vidar Hop til Equus.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

For den andre norske hesten, Viking Va Bene, var løpet over før startvognen slapp feltet.

- Viking Va Bene taklet ikke omstarten. Han hisset seg voldsomt opp, røk sjekken og det var ingen mulighet for meg til å holde ham i trav, sier kusk Geir Vegard Gundersen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer