Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nedtur for Gamst Pedersen

Tapte for bunnlaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Watford-Blackburn 2-1. Watford måtte i dag klare seg uten spissen Ashley Young, som tidligere i dag skrev under for John Carews nye klubb, Aston Villa.

På hjemmebane klarte bunnlaget likevel å ødelegge for middelhavsfarerne Blackburn.

Morten Gamst Pedersen fikk dermed en solid nedtur etter sine to mål i Blackburns solide seier mot Manchester City lørdag.

- Dette er en av de verste kampene jeg har vært med på. Og det må ha vært verdens kjedeligste kamp å se på, sier Gamsten til VG.

Sjølmål

I dag gikk det ad undas fra det 12. minutt for Blackburn. Da stanget en hardt presset Brett Emerton ballen i eget mål.

Resten av omgangen byttet lagene på å ha initiativet og å skape sjansene, men rett før sidebyttet løsnet det endelig for bortelaget.

David Bentley driblet seg fri på høyre kant, og han fulgte opp med et perfekt innlegg foran kassa. Der stupte Benni McCarty fram og stanget ballen knallhardt i mål, via tverrliggeren.

image: Nedtur for Gamst Pedersen

Hadde denne scoringen blitt toneangivende for hendelsene i andre omgang, hadde Blackburn vunnet 1-10.

I stedet startet andreomgangen med en tilsynelatende alvorlig skade på innpisker Robbie Savage, hvis bein ble stabilisert før han ble båret av banen. Seint i går kveld kom det fram at waliseren har brukket beinet.

– Det er jævlig surt at vi har hatt så mange skader denne sesongen, sier Gamst Pedersen.

Beinbruddet er Rovers andre på fem dager. Lørdag ble nederlanske Andre Ooijer båret av banen mot Manchester City.

- Vi føler med Robbie. Han har spilt veldig bra for oss i år. Dette er et slag både for han og oss, sier Rovers-manager Mark Hughes.

Sjelden Watford-seier

Fem minutter seinere fikk Blackburn oppreisning i form av en stor sjanse til å ta føringen, men Matt Derbyshire skjøt høyt over mål da han plutselig befant seg alene med keeper.

Det neste betydningsfulle som skjedde, var at Blackburn måtte gjøre sitt andre bytte på grunn av skade. Benni McCarthy slet også med å trå på foten sin, og dermed forsvant også han ut av banen.

I BESTE MATRIX-STIL: Watfords Adrian Mariappa (t.v.) og Blackburns Morten Gamst Pedersen braker sammen under de lagenes møte i London. Hjemmelaget gikk til slutt seirene ut av bataljen. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX
I BESTE MATRIX-STIL: Watfords Adrian Mariappa (t.v.) og Blackburns Morten Gamst Pedersen braker sammen under de lagenes møte i London. Hjemmelaget gikk til slutt seirene ut av bataljen. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX Vis mer

Eneste fordel med det var at han iallfall ikke kan få skyld for Watfords neste mål, målet som skulle bli avgjørende for kampen.

På grunn av dårlig markering i feltet fikk Jay DeMerit stusse ballen i mål i det 70. minutt.

Tross hele fire minutter i tillegg klarte Blackburn aldri å rette opp denne stillingen, og dermed kunne Watford juble for en uhyre sjelden trepoenger i Premier League.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!