Nedtur for kombigutta

Kristian Hammer tok inn ett minutt på teten i det kombinerte langrennet i Reit im Winkl i dag, men etter dårlig hopping ble Norges beste bare nummer 13.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den suverene verdenscuplederen Ronny Ackermann vant kombinertsprinten. Kristian Hammer ble beste nordmann på 13. plass.

Den norske innsatsen var, ikke ukjent, todelt: Elendig hopping og godt langrenn. Hammer gikk seg opp fra 35. plass. Han slo tyske Ackermann med over halvminuttet på de 7,5 kilometrene.

Ackermann avgjorde i et spurtoppgjør med østerrikeren Felix Gottwald, og vant med 0,3 sekunder. Samppa Lajunen fra Finland ble nummer tre - 4,7 sekunder bak vinneren.

Espen Rian var best av de norske på en 17. plass etter hopprennet, men han klarte ikke å følge opp i sporet, og falt ned til 42. plass.

Jan Rune Grave ble nest best av de norske på 14. plass. Han var 59,1 sekunder bak vinneren, mens Preben Fjære Brynemo ble nummer 15 og Lars Andreas Østvik tok 23. plassen. Han gikk seg opp fra en 46. plass etter hopprennet.

(Dagbladet.no/NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer