- Nedtur om jeg må bli i Odd

Pelle Nilsson har fortsatt trua, timer før overgangsfristen.

(Dagbladet.no): Klokka tikker, og den internasjonale overgangsfristen i fotball nærmer seg. Idet januar blir til februar, kan ikke klubbene lenger kjøpe, selge eller låne spillere.

En av de mange spillerne som sitter på nåler, er Odd Grenlands Per «Pelle» Nilsson. Hvis alt går som han håper, blir han klar for en ny klubb i løpet av kvelden.


- Det blir en liten nedtur om jeg ikke får forlate Odd, for jeg ønsker å komme til en større klubb og prøve meg mot bedre spillere, sier svensken ærlig til Dagbladet.no.

- Fortsatt tid igjen

Midtstopperen var en av Tippeligaens beste spillere sist sesong, noe som tiltrakk oppmerksomhet fra flere utenlandske klubber.


Hamburger SV, Fulham og Sunderland skal alle ha vært interessert, og 24-åringen antyder at han fortsatt er ønsket ute i Europa.

- Interessen har holdt seg ved like, forteller forsvareren.

Sjøl om overgangsfristen nærmer seg med stormskritt, har han slett ikke gitt opp håpet om å få skifte klubb.

ØNSKER SEG BORT: Odds Per Nilsson sier han fortsatt har tro på at han får ny arbeidsgiver innen midnatt. I motsatt fall blir han skuffet. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
ØNSKER SEG BORT: Odds Per Nilsson sier han fortsatt har tro på at han får ny arbeidsgiver innen midnatt. I motsatt fall blir han skuffet. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

- Det er fortsatt en stund igjen, riktignok kort tid, men ting kan fortsatt skje, slår han fast.

- Er det bare utenlandske klubber som er interessante?

- Ja, jeg går verken til noen norsk eller svensk klubb, bekrefter Nilsson.

Irritert i fjor

Da Skien-klubbens ledelse i fjor avslo to tilbud fra Sunderland, fordi de ikke hadde noen erstatter klar, ble unggutten ordentlig irritert.


- Det hele vitner om en stor amatørgreie, raste han da.

Med andre ord mangler det ikke på lyst til å flytte til Sunderland, hvor landsmannen Tobias Hysén allerede spiller. Nilsson ville heller ikke hatt noe imot å spille for tyske HSV.

- Det ville være en drøm å spille i Bundesliga, har han tidligere sagt til Expressen.

- Nedtur om jeg må bli i Odd


Og i skrivende stund er det sju timer og 19 minutter til fristen går ut ...