TOK LEDELSEN: Se scoringen til Atlético Madrid. Video: Viasat

Atlético Madrid ute

Nedturen: Atlético Madrid er ute av Champions League

Ingen vinner på Stamford Bridge, noe som betyr at Atlético Madrid røyk ut og Chelsea ble nummer to i gruppa.

Chelsea - Atlético Madrid 1-1 (0-0)

(FourFourTwo): Bortelaget måtte vinne på Stamford Bridge samtidig som Roma måtte avgi poeng mot Qarabag for at Atlético Madrid skulle ta seg videre til neste runde.

Spanjolene har vært i Champions League-finalen to ganger, semifinalen én gang og kvartfinalen én gang de siste fire sesongene. Med exit i kveld ville det derfor bli en gedigen nedtur for alle rundt klubben.

Chelsea måtte på sin side vinne for å sikre seg seieren i gruppa, og stilte derfor med et nærmest toppet mannskap (Marcos Alonso var blant spillerne som fikk hvile).

Roma63219-611
Chelsea632116-811
Atlético Madrid61415-47
Qarabag60242-142

Delte broderlig

Det første oppgjøret mellom lagene endte 2-1 til Chelsea, etter en forestilling som ble døpt til å være mesterlig taktisk utført av manager Antonio Conte. Det ble ingen revansj for Diego Simeone.

På motsatt banehalvdel var de tidligere Chelsea-spillerne Fernando Torres og Filipe Luis. Sistnevnte hadde blant annet et skudd i tverrligger i andre omgang, før Torres serverte målscorer Saul Niguez, som stanget inn ledelsen i andre omgang (se scoringen øverst i artikkelen).

Bare noen minutter før hadde Roma tatt ledelsen hjemme mot Qarabag, noe som betydde at spanjolene trengte hjelp for å ta seg videre til åttedelsfinalen.

Det fikk de aldri, i stedet utliknet Chelsea kvarteret før slutt da Eden Hazard skjøt via Savic og i mål. Se scoringen her:

UTLIKNET: Eden Hazard skyter ballen via Savic og i mål. Video: Viasat

Vant gruppa

Noe som betyr at forrige sesongs semifinalister må ta den tunge veien til Europa League. Samtidig betyr det at Roma vinner gruppa foran Chelsea.

Slik det står nå er det sannsynlig at Chelsea vil møte Barcelona, PSG, Besiktas eller RB Leipzig. Men det avgjøres ikke før i morgen kveld.

Disse er videre (NTB):

* Gruppe A: Manchester United, Basel.

* Gruppe B: Paris Saint-Germain og Bayern München.

* Gruppe C: Chelsea, Roma.

* Gruppe D: Barcelona, Juventus.

* Gruppe E: Ingen.

* Gruppe F: Manchester City.

* Gruppe G: Besiktas.

* Gruppe H: Tottenham og Real Madrid.