Nedturen bare fortsatte for Andreas Thorkildsen

De Zordo snøt ham for spydseieren i Diamond League også.

SKUFFENDE SLUTT: Andreas Thorkildsen under VM i Daegu. I Brussel i kveld stemte det heller ikke for en skuffet nordmann.Foto: SCANPIX/EPA/DIEGO AZUBEL
SKUFFENDE SLUTT: Andreas Thorkildsen under VM i Daegu. I Brussel i kveld stemte det heller ikke for en skuffet nordmann.Foto: SCANPIX/EPA/DIEGO AZUBEL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Først stakk tyske Matthias De Zordo av gårde med VM-gullet. Fredag kveld snøt han Andreas Thorkildsen for spydseieren i Diamond League også.

Dermed klarte ikke Thorkildsen å innfri noen av de store målene denne sesongen. Han satset mye på å forsvare VM-gullet sitt og seieren i Diamond League fra i fjor. I tillegg skulle han prestere godt under Bislett Games. Ingenting slo til.

- Det er klart dette er en nedtur for oss, særlig i forhold til slik sesongen han vært. Det startet ikke så bra, men midt i kastet Andreas bra. så er det blitt en skikkelig «down» nå på slutten. Det er klart det er skuffende. Det var ikke dette vi hadde sett for oss, men dersom jeg skal kunne trekke noe positivt ut av dette, så må det være At det i alle fall gir voldsom motivasjon til neste år, sa trener Åsmund Martinsen til NTB etter den skuffende femteplassen Thorkildsen sikret seg i Diamond League-finalen i Brussel.

- Jeg slet med de samme problemene nå som under VM. Det problemet har jeg ikke løst ennå, og det er «timingen» som ikke stemmer, sa Thorkildsen selv til NRK etter konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.