Eliteserien 2018

Nedturen fortsetter for RBK: Venter fortsatt på sin første seier

Rosenborg ledet kampen et drøyt minutt. Så kom blemma som gjør at de fortsatt må vente på sin første seier i årets eliteserie.

STILLINGSKRIG: Det var to lag som kjempet om tre poeng, men de måtte dele poengene. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
STILLINGSKRIG: Det var to lag som kjempet om tre poeng, men de måtte dele poengene. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Odd–Rosenborg 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Det var to lag som måtte ta poeng i Skien mandag kveld. Odd sto med null poeng etter to kamper, mens Rosenborg sto med et poeng etter to kamper.

Odd hadde brukt påsken til å signere to nye spillere. Både Vebjørn Hoff og Birk Risa gikk rett inn i Fagermos startelever. Skienslaget har sårt hatt behov for nye spillere som kan bidra med å score mål.

Rosenborg hadde like mange bortemål forrige sesong som Odd hadde på en hel sesong.

Tre bytter før pause

Kun tre minutter var spilt da kampens første bytte var et faktum, da Semb Berge måtte av banen.

Rosenborg startet best, men Odd var ikke ufarlige. 12 minutter var spilt da kampens første sjanse kom i det Rosenborgs de Lanley var alene med keeper. Han får ikke godt nok trykk på headingen og ballen gikk rett på Rossbach.

Minuttet seinere var det hjemmelaget som fikk en mulighet idet Elba Rashani fikk chippet ballen inn i boksen mot Børven, men det ble akkurat for kort og Rosenborg fikk klarert.

Etter halvtimen spilt måtte Odd gjøre sitt andre bytte for kvelden da Torgeir Børven måtte ut. Inn kom Bilal Njie. Drøye ti minutter seinere var det igjen klart for nytt bytte da Fredrik Nordkvelle måtte ut til fordel for Markus Kaasa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer