Neena (27) funnet død

Den tidligere basketspilleren Neena Pacholke ble i helga funnet død, 27 år gammel, skriver TMZ Sports. Hun spilte for University of South Tampa.

FUNNET DØD: Neena Pacholke ble bare 27 år gammel. Foto: USF Basket
FUNNET DØD: Neena Pacholke ble bare 27 år gammel. Foto: USF Basket Vis mer
Publisert

Politiet i Wausau, Wisconsin, forteller til TMZ at de ble sendt til et hjem i Wausau lørdag morgen for en sjekk. Etter at døra ikke ble åpnet, fant tjenestemenn Pacholke død.

- Det er ikke mistanke om noe kriminelt, uttaler politiet.

Pacholkes søster, som representerer familien, forteller nå Tampa Bay Times at den tidligere basketballspilleren døde etter selvmord.

- Hun utstrålte bare kjærlighet og positivitet, og hun brydde seg så mye om andre. Hun satte alltid andre mennesker først. Jeg tror hun gjorde det på bekostning av å ikke bry seg om seg selv, sier søsteren videre.

Etter å ha avsluttet karrieren, jobbet Pacholke som TV-anker for en TV-stasjon i Wisconsin.

- Hele teamet her er helt ødelagt av tapet av Neena, slik vi vet at så mange andre også er, sier representanter for TV-stasjonen News 9 i en uttalelse.

Jose Fernandez, hovedtrener for USFs kvinnebasketlag, sa at hele organisasjonen var «ødelagt» over Pacholkes død.

- Våre bønner er med Pacholke-familien i denne ekstremt vanskelige tida. Vær så snill å ha dem i tankene dine, skriver Fernandez i en uttalelse på Twitter.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer