Nei, dette er ikke den australske OL-drakta

Trippelvinner vekker oppsikt på sosiale medier igjen.

SVØMMER: Stephanie Rice er Australias mest populære OL-utøver. Til høyre er badedraktbildet hun la ut på twitter denne uka. Foto: Scanpix AP/Twitter
SVØMMER: Stephanie Rice er Australias mest populære OL-utøver. Til høyre er badedraktbildet hun la ut på twitter denne uka. Foto: Scanpix AP/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For to år siden ble hun fratatt en luksusbil for homsehets på twitter.

Allerede i 2008 skapte hun sterke reaksjoner i Australia, da hun publiserte utfordrende Facebook-bilder av seg selv i politiuniform.

Nå har Stephanie Rice fått stor plass i australske aviser igjen, på grunn av aktivitet på sosiale medier. Denne gangen skyldes det et selvportrett hun la ut på twitter, like etter sin 24-årsdag:

Et bilde av seg selv i badedrakt, ikke egnet for konkurransesvømming.

Designplagget har fått enkelt til å frese at trippelvinneren fra Beijing-OL skal holde seg hjemme under lekene i London. The Australian mener timingen ikke er god, bare noen dager før avreise til Storbritannia.

Stengte Facebook-sider TV-kanalen 9News melder at Rice for fire år siden fikk det australske forbundet til å beordret stengte Facebook-sider - på grunn av stuntet med uniformen.

Sosiale medier er fortsatt ikke poppis hos forbundet, for to uker siden måtte to andre australske svømmere beklage posering med rifler og pistoler under en reise i USA.

Etter publiseringen av Rices badedrakt denne uka ble det spekulert i at 24-åringen var i trøbbel med sin draktsponsor, men det avvises av svømmerenes rådgivere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer