Nei, dette er ikke en hyllest til Ronaldinho

Derfor feirer Antoine Griezmann slik.

VAREMERKE: Antoine Griezmann pleier å feire på denne måten, men noen ganger glemmer han det. Det gjorde han ikke i går. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
VAREMERKE: Antoine Griezmann pleier å feire på denne måten, men noen ganger glemmer han det. Det gjorde han ikke i går. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Antoine Griezmann har vokst til å bli EMs store spiller. I semifinalen sikret han seg mange overskrifter etter to scoringer mot maskineriet Tyskland, som ble sendt på hodet ut av mesterskapet.

Det første målet kom fra krittmerket, og på den andre scoringen var han brennkvikk som satte foten til etter at Neuer var på bærtur i egen boks.

Etter begge scoringene feiret Griezmann med å stikke ut tommel og lillefinger mens han veivet hånda fram og tilbake under en dans. Feiringen har blitt angriperens varemerke.

- Jeg har feiret slik når jeg scorer for Atletico Madrid og skulle gjort det da jeg scoret mot Albania, men følelsene tok overhånd og jeg glemte det, sa Griezmann før kampen mot Tyskland.

I den aktuelle kampen ble Griezmann plassert på benken etter åpningskampen mot Romania - noe han ikke var fornøyd med. Han kom innpå etter 68 minutter og scoret 1-0-målet på overtid.

- Det samme skjedde da jeg utliknet mot Irland. Da jeg scoret mål nummer to husket jeg på det, sier han.

En dans

Mot Tyskland glemte han det ikke. Men hvorfor feirer han slik?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer