«Nei, dette er ikke et magisk teppe»

Özils beskjed.

JAKTER COMEBACK: Arsenal-spiller Mesut Özil kjemper for å komme tilbake etter en alvorlig kneskade og har publisert dette bildet til fansen. Foto: @MesutOzil2088
JAKTER COMEBACK: Arsenal-spiller Mesut Özil kjemper for å komme tilbake etter en alvorlig kneskade og har publisert dette bildet til fansen. Foto: @MesutOzil2088Vis mer

(Dagbladet): Arsenal-stjerna Mesut Özil er ute med et skadd leddbånd i kneet i spiller ikke mer fotball før nyttår. Men Premier League-spilleren har kommet med en oppdatering til fansen på sosiale medier.

Og verdensmesteren fra i sommer har ikke tro på at et mirakel kan hjelpe ham tilbake på banen innen kort tid.

«Nei, dette er ikke et magisk teppe eller en rød løper. Det er bare stedet der jeg jobber for å komme tilbake», skriver Özil.

Tyskeren har postet et bilde av seg selv mens han ligger på ryggen og har en stor skinne på venstrebeinet.

Midtbanespilleren pådro seg delvis avrevet leddbånd i kneet og står foran en lang skadeperiode. Profilen ble sendt til München tidligere i oktober for å få tatt røntgenbilder. Bildene avslørte at det ytre leddbåndet i det venstre kneet var skadd.


Manager Arsene Wenger har tidligere sagt følgende om Özils skade:

- Vet du hvordan han skadet seg? Han slo en pasning med utsiden av foten. Han må jo ha gjort det en million ganger tidligere. Han forårsaket det selv. Han skulle sparke ballen og hørte et lite knepp, sier Wenger.

Arsenal er inne i en periode med varierende resultater i Premier League. London-klubben står med én seier på de fire siste forsøkene. Laget møter Burley til seriekamp lørdag klokka 16.

Dette er helgas kamper:

Lørdag:
Newcastle — Liverpool 13.45, Arsenal — Burnley, Chelsea — Queens Park Rangers, Everton — Swansea, Hull — Southampton, Leicester — West Bromwich, Stoke — West Ham.

Søndag: Manchester C. — Manchester U. 14.30, Aston Villa — Tottenham 17.00.