Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nei, dette er ikke «Mr. Mancini», og han trener ikke Manchester United

Komisk pressekonferanse for City-sjefen i Manchester.

(Dagbladet): Manuel Pellegrini og Manchester City imponerte stort da de på lørdag feide Norwich av banen med 7-0.

Enda bedre for chileneren var det nok at hele seks forskjellige spillere meldte seg på scoringslisten. Det tyder på et lag i form før de i morgen møter CSKA Moskva i Champions League.

«Mr. Mancini» Den fjerde gruppespillkampen går av stabelen i Manchester, og med seier vil de lyseblå langt på vei være sikret avansement.

Men på dagens pressekonferanse gikk ikke alt helt som planlagt, mye på grunn av et kobbel journalister som kanskje ikke helt hadde gjort hjemmeleksa si.

TYRKIA: Etter at han i vår fikk sparken i Manchester City, har Roberto Mancini tatt over Galatasaray i Tyrkia. Foto: REUTERS/Murad Sezer
TYRKIA: Etter at han i vår fikk sparken i Manchester City, har Roberto Mancini tatt over Galatasaray i Tyrkia. Foto: REUTERS/Murad Sezer Vis mer

Ifølge flere nettsteder, og de britiske journalistene som var på plass, ble Pellegrini først omtalt som «Mr. Mancini». Italieneren har nok også fokus på Champions League om dagen, men bryr seg nok mer om sitt Galatasaray og hvordan Ståle Solbakkens FC København skal slås i Parken på onsdag.

Like etterpå var det en annen av de fremmøtte som spurte hva det vil bety for Manchester United dersom de skulle gå videre fra gruppespillet. Noe Pellegrini neppe har gjort seg opp så mange tanker om.

Alle gode ting er... Dette er det tredje året på rad hvor Manchester City er med i den gjeveste Europacupen, men det er den første sesongen hvor de ligger an til avansement.

I fjor endte de sist med tre poeng etter å ha vært i gruppe med Ajax, Real Madrid og Dortmund, og året før det ble Bayern Munchen og Napoli for sterke og forviste City til tredjeplass.

I skrivende stund har de seks poeng, men med seier i morgen må det to tap mot Victoria Plzen og Bayern Munchen til for at avansementet skal ryke.

I den hjemlige serien ligger de lyseblå for øyeblikket på en femteplass - seks poeng bak serieleder Arsenal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media