Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nei fra gamle helter

Egil «Drillo» Olsen ønsket seg Tore André Flo til Fredrikstad, men i likhet med andre gamle landslagshelter sier han nei til den tidligere landslagssjefen.

Av de 81 spillerne Drillo skapte sitt fotballeventyr med er viser en opptelling Dagbladet har gjort at 30 fortsatt spiller aktivt på toppnivå.

I et intervju med Fredriksstad Blad røper Olsen at han har vært i kontakt med spissen han ga 29 landskamper, men advokaten som er rådgiver for både Drillo og Tore André Flo, Gunnar Martin Kjenner, fastslo i går at Flo i øyeblikket er uaktuell for en retur til norsk fotball.

-  Tore André sikter seg inn mot spill i engelsk fotball neste sesong, sier Kjenner.

-  Ikke førstevalget

I jakten på forsterkninger til Fredrikstad vil det trolig være bortkasta tid for Drillo å hente fram lista over gamle spillere:

For det første har de fleste uansett lagt opp, og i tillegg viste ingen tidligere Drillo-disipler spillere Dagbladet snakket med i går noen brennende interesse for å hive seg med på et nytt Drillo-eventyr.

Øyvind Leonhardsen: -  Jeg har to år igjen av kontrakten med Lyn og har derfor ikke tenkt tanken engang. Jeg blir i Lyn.

Petter Rudi: -  Jeg har to år igjen av kontrakten med Molde og spiller helt sikkert her neste sesong.

André Bergdølmo: -  Selv om jeg har sluttet å utelukke noe i fotball ønsker jeg å fortsette karrieren i utlandet. Dessuten er jeg fortsatt sur på Drillo for at jeg ikke kom med i VM-troppen i 98.

Skeptisk til Drillo

Frode Olsen: -  Fotballen har gått i en annen retning enn det Drillo står for, og norsk fotball har de siste åra tatt noen kvantesprang i riktig retning. Jeg håper ikke hans retur vil føre til at Norge igjen blir gjennomsyret av Drillo-stilen.

Tommy Svindal Larsen: -  Som landslagssjef ville Drillo ikke satse på meg. Uansett har jeg det for bra i Tyskland til at det ville vært aktuelt å dra til Fredrikstad.

FÅR NEI: Det vil trolig være bortkasta tod for Fredrikstadtrener Egil «Drillo» Olsen å hente fram lista over tidligere Drillo-disipler.
NEI: Tore André Flo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media