Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nei, Inter var ikke uslåelige

Napoli klarte det.

Inter gikk på sitt første tap i serie A på 35 kamper da Napoli vant 1-0 i kveld.

Napoli sjokkåpnet og scoret 1-0 allerede etter tre minutter. Marcelo Zalayetas langskudd skulle vise seg å holde til tre poeng for Napoli som dermed har fått en betryggende luke ned til nedrykksplass på ni poeng.

Zalayeta kunne blitt tomålsscorer, men misbrukte straffen i det 75. minutt.

Inter reddet uavgjort mot Roma på overtid sist helg, og virker som om de har mistet noe av gløden som har gjort dem nærmest uslåelige i serie A.

I dag skapte de ikke all verdens sjanser mot de lyseblå, noe som er godt nytt for mesterligamotstander Liverpool som kommer på besøk om en drøy uke. Engelskmennene har med seg en 2-0-ledelse i kofferten.

Luken ned til serietoer Roma, som vant 4-0 over Parma i går, er nå minket til seks poeng. Mulighetene for en spennende innspurt i Italia er med andre ord til stede. Sju og åtte poeng bak Roma jager Juventus og Fiorentina.

Fiorentina vant oppgjøret mellom de to lagene 3-2 i dag. Pablo Osvaldo avgjorde tre minutter på overtid. Han jublet på seg sitt gule kort nummer to og ble sendt i dusjen.

(NTB)

FØRSTE TAP PÅ 35 KAMPER: Hernan Crespo (t.h.) og Inter Milan gikk omsider på et tap i serien. Napoli og Paolo Cannavaro vant 1-0 hjemme på Stadio San Paolo. Foto: AP/Scanpix
FØRSTE TAP PÅ 35 KAMPER: Hernan Crespo (t.h.) og Inter Milan gikk omsider på et tap i serien. Napoli og Paolo Cannavaro vant 1-0 hjemme på Stadio San Paolo. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media