- Nei, jeg har ikke fått sparken

Benitez har tenkt seg tilbake til Inter etter ferien.

- JEG ER FORTSATT TRENEREN: Rafa Benitez benekter rapporterne om at han skal ha fått sparken av Inter. Foto: Ali Haider, EPA/Scanpix
- JEG ER FORTSATT TRENEREN: Rafa Benitez benekter rapporterne om at han skal ha fått sparken av Inter. Foto: Ali Haider, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rafa Benitez benekter at han har fått - eller er i ferd med å få - sparken i Inter, slik de italienske sportsavisene skriver i dag.

- Jeg er fortsatt Inter-trener. Jeg er på ferie, og er overrasket over alle disse sparken-nyhetene. Jeg er fortsatt trener i Inter, sier spanjolen i et intervju med radiostasjonen Onda Cero, oversatt og gjengitt blant annet av Goal.com.

Etter at han ledet Milano-klubben til seier i klubb-VM i helga ga Benitez klubben tre alternativer: Enten full tillit og midler til nye spillere, eller «fortsette som nå, uten planer og visjoner, med én mann å skylde på når sesongen er over» eller å snakke med agenten hans om en avtale om å avslutte samarbeidet.

Enn så lenge har ikke det siste skjedd, ifølge Benitez.

- Jeg er ikke fornøyd med situasjonen jeg må leve med i Inter, men jeg er fortsatt treneren og vil returnere til Italia, sier han.

Han hevder han er overrasket over skriveriene i avisene.

Men så lenge klubbpresidenten hans, Massmio Moratti, uttaler seg som han gjør, bidrar han i alle fall ikke til å dempe spekulasjonene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer