- Nei, jeg har ikke fått sparken

Benitez har tenkt seg tilbake til Inter etter ferien.

- JEG ER FORTSATT TRENEREN: Rafa Benitez benekter rapporterne om at han skal ha fått sparken av Inter. Foto: Ali Haider, EPA/Scanpix
- JEG ER FORTSATT TRENEREN: Rafa Benitez benekter rapporterne om at han skal ha fått sparken av Inter. Foto: Ali Haider, EPA/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Rafa Benitez benekter at han har fått - eller er i ferd med å få - sparken i Inter, slik de italienske sportsavisene skriver i dag.

- Jeg er fortsatt Inter-trener. Jeg er på ferie, og er overrasket over alle disse sparken-nyhetene. Jeg er fortsatt trener i Inter, sier spanjolen i et intervju med radiostasjonen Onda Cero, oversatt og gjengitt blant annet av Goal.com.

Etter at han ledet Milano-klubben til seier i klubb-VM i helga ga Benitez klubben tre alternativer: Enten full tillit og midler til nye spillere, eller «fortsette som nå, uten planer og visjoner, med én mann å skylde på når sesongen er over» eller å snakke med agenten hans om en avtale om å avslutte samarbeidet.

Enn så lenge har ikke det siste skjedd, ifølge Benitez.

- Jeg er ikke fornøyd med situasjonen jeg må leve med i Inter, men jeg er fortsatt treneren og vil returnere til Italia, sier han.

Han hevder han er overrasket over skriveriene i avisene.

Men så lenge klubbpresidenten hans, Massmio Moratti, uttaler seg som han gjør, bidrar han i alle fall ikke til å dempe spekulasjonene.

- Slapp av. Jeg vil ikke snakke med noen i dag. Jeg ønsker ikke å starte en krangel med noen, sa Moratti i melding fra det italienske nyhetsbyrået ANSA, som ble publisert på Inters egen hjemmeside i formiddag.