- Nei, jeg har ikke hilst på Ronaldo

Martin Ødegaard skulle helst vært oppmerksomheten foruten.

OMSVERMET: Det er ikke bare toppklubbene som samler seg rundt Martin Ødegaard, her står norsk presse i ring for å få et lite intervju med unggutten etter dagens trening. Foto: Christian Roth Christensen
OMSVERMET: Det er ikke bare toppklubbene som samler seg rundt Martin Ødegaard, her står norsk presse i ring for å få et lite intervju med unggutten etter dagens trening. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Martin Ødegaard møtte pressen for første gang etter at det i går ble kjent at den norske unggutten hadde besøkt Real Madrid.

På forhånd hadde Strømsgodset gjort det klart at Martin ikke kom til å svare på spørsmål om den spanske storklubben, eller andre klubber for den del. Bortsett fra Strømsgodset og det at han akkurat er tatt ut på det norske landslaget igjen ville bli kommentert, het det.

Men selvfølgelig fikk han spørsmål om Real Madrid.

- Jeg kommer ikke til å kommentere klubber eller noe sånt. Hvis jeg skal begynne med det så kommer jeg ikke til å få gjort noe annet, så det kommer jeg ikke til å gjøre, sa Martin på en fellesseanse på Marienlyst i Drammen og sa gang på gang at han bare har fokus på å trene og å bli bedre til å spille fotball.

- Er det smigrende å bli møtt av interesse fra så store klubber?

- Det er som jeg har sagt tidligere, det er hyggelig og smigrende, men jeg veit hva jeg skal ha fokus på, og det klarer jeg fint, sier Martin.

- Jeg har ikke tenkt så mye på dette ennå. Jeg kommer til å tenke mer på det når jeg har besøkt noen klubber etter sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer