«Nei, jeg tenker ikke på missekonkurranser.»

I fjor høst var John Carew det heteste fotballnavnet i Norge. Søndag satt han på VIF-benken mot Glimt. Hva har skjedd? - John Carew bør kanskje tenke mer på fotball, og mindre på missekonkurranser, mener VIF-formann Jon H. Nordbrekken

- Nordbrekken bør ikke uttale seg om ting han ikke har peiling på, mener John Carew.

Etter en forrykende avslutning på fjorårssesongen, har vinteren og våren fortonet seg som en eneste lang nedtur for John Carew. Hele vinteren og våren har Carew gått og ventet på å få reise til Italia.

- Jeg tror usikkerheten rundt Johns mulige overgang til Bologna er en viktig årsak til at han har vært dårligere enn forventet, sier Carews agent, Per A. Flod, til Dagbladet.

Forhandlingene med Bologna startet i januar. Først i mai, etter fem måneders venting og usikkerhet, ble det satt sluttstrek.

Amatører

- Jeg hadde nok vært klar for Bologna i dag, hvis ikke ledelsen hadde vært så amatørmessige i forhandlingene. De brukte for lang tid, og må ta skylda sjøl for at det har blitt så mye styr rundt det, sier John Carew.

Jon H. Nordbrekken kjøper ikke kritikken fra Carew og Flod.

- Dette blir bare synsing. Carew ønsket selv å reise til Bologna. Jeg har hele tida vært glassklar på at han burde bli værende i Vålerenga, sier Nordbrekken.

VIF-formannen mener Carew bør gå i seg selv for å finne årsaken til den sportslige nedturen.

- John burde ha mer fokus på fotballen. Jeg skjønner at han er en populær fyr og gjerne stiller opp som dommer i missekonkurranser, og andre aktiviteter. Men døgnet har tross alt bare 24 timer, sier Nordbrekken.

- Jeg tenker ikke på missekonkurranser, fnyser Carew.

Bedre på RBK

Overgangsspekulasjonene rundt John Carew stanser aldri. Nå nevnes han som en mulig erstatter til Sigurd Rushfeldt i Rosenborg.

- Jeg tør ikke svare på om jeg har lyst å dra til Rosenborg. Da står jeg i fare for å bli upopulær hos Klanen, sier Carew.

- Men hadde jeg spilt i Rosenborg, hadde jeg garantert scoret dobbelt så mange mål som jeg har gjort i Vålerenga.

SKUFFET, MEN IKKE UTEN HUMØR:</B> VIF-ledelsen var amatører i forhandlingene med Bologna, sier Carew.