SLANKE-FENOMENET: Ronaldo viste i går fram resultatet av høstens og vinterens slankekur. Bildet til høyre er fra en veldedighetskamp i Portugal i juli 2012. Foto: RONALDO/INSTAGRAM og PATRICIA DE MELO, AFP / NTB SCANPIX
SLANKE-FENOMENET: Ronaldo viste i går fram resultatet av høstens og vinterens slankekur. Bildet til høyre er fra en veldedighetskamp i Portugal i juli 2012. Foto: RONALDO/INSTAGRAM og PATRICIA DE MELO, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Nei, så tynn du har blitt!

Tjukke-Ronaldo viser ny og slankere kropp.


(Dagbladet): Han er tidenes mestscorende i VM-sluttspill med 15 mål, ble kåret til verdens beste spiller tre ganger og var kjent som «Fenomenet» da han bøttet inn mål i Serie A for Inter og La Liga for både Barcelona og Real Madrid.

Mot slutten av karrieren ble han på folkemunne gjerne omtalt som «tjukke-Ronaldo» for å unngå forveksling med den unge portugisiske navnebror.

Sist høst kom imidlertid nyheten om at han ved hjelp av tv-kanalen Globo skulle gå løs på sine 118 kilo og i desember var 17 av dem forsvunnet.

I går la Ronaldo ut et bilde av seg selv i bar overkropp på Instagram som kan tyde på at ikke stoppet på 101 kilo, men har fortsatt godt under tresifret, uten at han skriver noe om hva badevekta viser akkurat nå.

Ronaldo tok også av seg noen kilo i 2007 da han kom til AC Milan, der legene diagnostiserte ham med hypotyreose, også kjent som lavt stoffskifte. Ved hjelp av medisinsk behandling fikk de ham i matchvekt, men han spilte bare 20 kamper for klubben før han flyttet hjem til Brasil og Corinthians.

Der spilte han til han la opp i 2011.

På bildet han delte i går ser han lettere ut enn han var da han avsluttet karrieren, men det er foreløpig ikke noe som tyder på at 36-åringen planlegger comeback.