- Nei, Sir Alex blander seg ikke borti jobben min

David Moyes benekter ryktene.

KLARER SEG SELV: David Moyes benekter at Ferguson blander seg inn i jobben hans i Manchester United.Foto: AP /Jon Super / NTB Scanpix
KLARER SEG SELV: David Moyes benekter at Ferguson blander seg inn i jobben hans i Manchester United.Foto: AP /Jon Super / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går kveld, kvelden før gigantoppgjøret mot Manchester City, ble Manchester United-manager tvunget til å svare på ryktene om at det egentlig er Alex Ferguson som fortsatt trekker i trådene på Old Trafford, skriver Daily Mail.

Legenden Ferguson er som kjent blitt direktør i klubben, og skal i utgangspunktet sitte på bakrommet på Old Trafford. Men etter at han har kommet seg etter en hofteoperasjon, er Ferguson plutselig å se i mediebildet igjen.

Blant annet da han hyllet Wayne Rooney i et intervju med Manchester Uniteds egen tv-kanal denne uka.

Moyes fikk spørsmål om han syns det var problematisk at Ferguson nå stjeler overskriftene og hindrer ham selv i å sette sitt preg på klubben.

- Nei, absolutt ikke. Jeg snakker med ham en gang i uka. Jeg stikker innom ham etter kampene. Da sier vi hei. Han er direktør nå, og jeg kommer til å bruke rådene han gir meg. Hvorfor skulle jeg ikke gjøre det? Det ville vært idiotisk ikke å gjøre det, sier Moyes ifølge Daily Mail.

- Han blander seg ikke inn. Det er ingen innblanding i noe, for han vet hvordan det er å være manager, og vet hva det innebærer. Du må klare jobben din selv.

• Du følger Manchester-derbyet i Dagbladets fotballstudio, avsparket er klokka 17.