- Nei til 12 mill. for Reginiussen

Fra RBK, som beskyldes for smålighet.

(Dagbladet.no): Ifølge FotballMagasinet skal Tromsø ha avslått et Rosenborg-bud på hele 12 millioner kroner for Tore Reginiussen.

Sportslig administrativ leder i Tromsø, Morten Kræmer, nærmest lover at U21-landslagsspilleren blir - med mindre det kommer et «utrolig godt» tilbud.

Og bud i 12 millionersklassen ser altså ikke ut til å falle inn i den kategorien.

Fikk friske millioner

Klubben fikk mandag inn nye friske millioner da Lars Iver Strand signerte for Vålerenga, og samtidig er det viktig for TIL-lederne å vise at de ønsker å satse.

Det er særlig viktig i forhold til klubbens spydspiss, Sigurd Rushfeldt, som vurderer å legge opp.

Samtidig som Rosenborg skal ha fått avslått sitt bud på Reginiussen, har de for øvrig mislyktes med å komme til enighet med John Anders Bjørkøy.

- RBK er smålig

TIL SIGNALISERER SATSNING: Stortalentet Tore Reginiussen (f.h.) er knapt til salgs for noen pris. Det er et viktig signal til lagkamerat veteranspiss Sigurd Rushfeldt, som teller på knappene i forhold til videre karriere. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
TIL SIGNALISERER SATSNING: Stortalentet Tore Reginiussen (f.h.) er knapt til salgs for noen pris. Det er et viktig signal til lagkamerat veteranspiss Sigurd Rushfeldt, som teller på knappene i forhold til videre karriere. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

De personlige betingelsene trønderlaget tilbød den godt betalte Fredrikstad-kapteinen, skal ha vært langt unna det han krever.

Det synes FFK-investor Terje Høili at er smålig - etter at RBK skal ha vært villig til å bla opp åtte millioner kroner i overgangssum.

– Jeg skjønner det bare ikke. Klubbene er enig og Rosenborg ønsker jo spilleren. De er villige til å bruke mye penger på å hente Bjørkøy og da synes jeg det er smålig at man pruter på et par hundre tusen, sier han til Fredriksstad Blad.

PS:
Rosenborgs neste mål på overgangsmarkedet er Hønefoss\' Vadim Demidov.

IKKE ENIG MED RBK: FFK-kaptein John Anders Bjørkøy så ut til å skaffe Fredrikstad åtte millioner kroner fra Rosenborg. Men så ble ikke spilleren enig med sin nye klubb om de personlige betingelsene.