Nei til Ajax-bud på 21,6 mill.

LANAKEN (Dagbladet): I går ettermiddag fikk André Bergdølmo beskjed om at Ajax har økt budet fra 17 til 21,6 millioner kroner. Seinere på kvelden fikk han beskjed om at Rosenborg har sagt nei.

- Vi har behandlet saken i styret og sagt nei, sier Rune Bratseth til Dagbladet.

- Vi mener fortsatt budet er for lavt. Og derfor ønsker vi å vente til etter EM. Det kan fort komme andre lag på banen.

- Har du inntrykk av at Ajax ikke gir seg med dette?

- Vår følelse er at de fort kan komme med enda et tilbud, sier Rune Bratseth.

André Bergdølmo skjønner ikke avgjørelsen. Han mener det siste budet fra Ajax må være mer enn nok. Men med tre og et halvt år igjen av kontrakten - og Alf Inge Haalands overgang fra Leeds til Manchester City for 2,5 millioner pund (nærmere 34 millioner norske) som en slags målestokk - har Rosenborg et poeng.

- Godt tilbud

- Jeg mener de ikke har et poeng, sier André Bergdølmo til Dagbladet.

- 21,6 millioner er et veldig godt tilbud. For man må ikke glemme at jeg er 29 år og bare har spilt ett år på landslaget. Jeg er fryktelig skuffet over Rosenborgs avgjørelse, sier Bergdølmo, som frykter at hele proffdrømmen kan gå i vasken.

- Klart det - ingen vet jo om noen er villig til å legge mer penger på bordet. Og slik jeg har forstått det, er dette tilbudet det siste Ajax kommer med. Klart jeg er forbannet - det er tross alt framtida mi det er snakk om, sier André Bergdølmo.

- Jeg er back

- Men det er midt i EM og du spiller godt?

- Jeg tror ingen klubber betaler 25- 30 millioner for meg. Man må huske på at jeg er back - ikke midtbanespiller eller spiss. Men nå som Rosenborg har sagt nei igjen, får de finne en klubb til meg, da.

- En klubb som er villig til å betale det de forlanger.