Nei til mas og agenter

BRUGGE (Dagbladet): Landslaget er ett utstillingsvindu - Rosenborg er et annet. Du finner Erik Hoftun i begge to. Men uansett hvor god han er, eller hvem som spør eller har spurt, så blir RBK-stopperen på Lerkendal. Fordi han er for snill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Erik setter alle andre foran seg sjøl, sier Mini. - Han kunne vært borte tre ganger, men har isteden skrevet femårskontrakt med Rosenborg. Men så har han bare hatt tilbud fra småklubber som Napoli og Milan. Når det kommer til slike ting, blir Hoftun for treg.

Agenter fra nær sagt overalt har Erik Hoftun høyt oppe på arket. Og når han spiller mot Brugge i kveld vil det fortsatt være en rekke klubber som følger RBK-stopperen med framtida i tankene. Men sjøl er Erik Hoftun lei av både agenter og utenlandske storklubber.

Han orker rett og slett ikke mer.

- Jeg har slått det fra meg, sier Erik Hoftun til Dagbladet. - Jeg har ikke noe forhold til det lenger. Og fordi jeg ikke orket alle agentene som ringte om storklubber både her og der, så skrev jeg under ny kontrakt med Rosenborg.

- Jeg har en følelse av at det agentene driver med er mest prat.

Beskjeden storspiller

Erik Hoftun undertegnet for Rosenborg uten å tenke på en framtid ute. Derfor har han ikke noe tak på en eventuell overgang. Og skulle det mot formodning skje noe, så vil han prises til 40 millioner pluss. Uten at han bryr seg om det heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer