«Nei til Perry» og «Hoftun må gå»

RBK-fans hengte opp fire bannere på Brakka.

IKKE ØNSKET AV ALLE:Norges U21-landslagstrener Per Joar Hansen er RBK-aktuell. Han er ikke et populært valg blant alle RBK-fans. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
IKKE ØNSKET AV ALLE:Norges U21-landslagstrener Per Joar Hansen er RBK-aktuell. Han er ikke et populært valg blant alle RBK-fans. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg-supportere har i løpet av natten frontet sine meninger om klubbens trenerjakt ved å henge opp bannere på klubbhuset i Trondheim.

Både Per Joar Hansen og Erik Hoftun får gjennomgå.

På RBKs klubbhus, Brakka, var det hengt opp et banner hvor personene bak har uttrykt stor misnøye med at U21-landslagssjef Per Joar Hansen er ryktet til klubben.

«Inn med Perry = ut med ambisjonene» sto det, ifølge Adresseavisen.

På et gjerde var ytterligere fire bannere hengt opp, hvor blant annet «Nei til Perry» og «Hoftun må gå» var skrevet med store blokkbokstaver. Daglig leder i Rosenborg, Hroar Stjernen, hadde onsdag morgen vært i kontakt med resten av styret, men hadde ikke sett bannerne selv.

- Jeg synes det er veldig trist. Det er fint med engasjement, og jeg har fått mange saklige henvendelser i det siste, men dette er over grensen. Dette er ikke en artig dag, sier han og avviser at de vil gå til politiet.

Han synes det aller verste er at det frontes meninger om personer i klubben.

- Erik (Hoftun) har fått det før. Det er ikke mange månedene siden han fikk se det samme på tribunen. Siden den gang har han jo vært helten på grunn av spillerkjøp. Dette er trist, sier Stjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer