Nei til Semb

Bjørn Tore Kvarme (30) gjør stor suksess i det spanske topplaget Real Sociedad. Men han er også en travel tobarnsfar, og har derfor ikke tid til å spille for det norske landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Nils Johan Semb ringte meg mandag kveld og sa jeg var aktuell for landslaget, men klubbfotballen og ikke minst familiesituasjonen gjør at jeg verken har tid eller krefter til å spille på landslaget, sier Kvarme til Dagbladet.

Barna Kristine (3) og Oskar (1) krever sitt. I tillegg føler han at han har mer enn nok reisedøgn gjennom klubbfotballen.

Ulykkesfugl

- Hver gang vi spiller bortekamp, er vi hjemmefra i tre dager. Dessuten sover vi på hotell natta før hver hjemmekamp, og i perioder trener vi to økter daglig. Jeg vil ikke være mer borte fra familien enn jeg allerede er. Det er andre ting som er viktigere enn landslaget akkurat nå, sier den tidligere Rosenborg-forsvareren.

- Kan det bli aktuelt med landslagsspill seinere?

- Man vet aldri hva som skjer. Den eventuelle avgjørelsen får jeg ta når den tid kommer. Men jeg blir jo ikke akkurat yngre med åra, humrer han.

Kvarme har meldt forfall til landslaget før, men da har det vært på grunn av skader. Sist han var med i troppen, var mot Nord-Irland for nøyaktig to år siden. Men ulykkesfuglen ble skadet på den siste treningen før kamp, og fikk ikke spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer