Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nei til Sponsor Service

I går sa Norges Skøyteforbund opp avtalen med Sponsor Service. Nå skal sjefene til Ådne Søndrål og kompani ordne avtaler på egen hånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er ikke fornøyde med jobben Sponsor Service har gjort, sier skøytepresident Terje Andersen til Dagbladet. Andersen synes det er rart at Sponsor Service ikke har greid å skaffe samarbeidspartner til skøyteløperne.

- Vi burde være attraktive i en OL-sesong med flere mulige gullkandidater. TV-tallene vi sitter inne med viser stor interesse hos publikum. Seertall på nesten 800000 - tre ganger flere enn dem som ser tippekampen, sier presidenten.

Han mener Sponsor Service har blitt så store at Skøyteforbundet ikke er interessant nok for dem.

- Riktignok tilbød de oss et betydelig kronebeløp for årets sesong. Men vi mener vi har større muligheter.
Samarbeidet opphører øyeblikkelig - med unntak av LO-avtalen som varer ut sesongen.

- Da står vi fritt til å forhandle fram en generalsponsor sjøl, sier Terje Andersen.

- Hva får deg til å tro at forbundet kan skaffe de avtalene Sponsor Service ikke greide?

- Ved å gjøre tingene annerledes. Vi ønsker oss en samarbeidspartner hvor det lages et konsept alle er fornøyde med. Dessuten har vi hjertet nærmere skøytesporten enn Sponsor Service.

- Hvor raskt kan dere skaffe nye avtaler?

- Det vil helt sikkert skje noe denne sesongen. Skøyteforbundet vil jobbe kjapt. Vi har allerede kontakter i markedet - uten at det foreløpig har kommet til noe konkret.

- Det finnes også andre sponsorformidlere som kanskje føler de kan gjøre en jobb for oss. Hos Sponsor Service føler jeg at vi ble offer for en monopolsituasjon, sier Terje Andersen.

  • Verken Terje Bogen eller Viggo Aaberg i Sponsor Service var tilgjengelige for kommentarer i går.
Hele Norges coronakart