- Nei, vi har to kameraer her!

Fjørtoft sint på Occean-lyskespark.

(Dagbladet.no): Olivier Occean lot seg terge av Cisse Abshir på dagens LSK-trening og besvarte et spark i leggen med å plante knottene i skrittet på somalieren.

Abshir så ikke ut til å få veldig vondt, og i og for seg var det nok ikke så mye verre enn det som skjer på norske treningsfelt fra tid til annen.

Men timingen var særs dårlig for Lillestrøm. Seinest sist helg var nemlig de gul-svarte forbannet på at TV 2 lagde reportasje på en albue fra Occean mot Arild Sundgot på trening.

Filmet sparket

Og i dag var TV 2 igjen på plass med kamera på trening. Derfor reagerte LSK-manager Jan Åge Fjørtoft spontant mot Occeans hevnaksjon.

Fjørtoft har mer enn nok medieerfaring både som spiller og TV 3-programleder til å innse konsekvensen av at episoden ble filmet.

- No! We have two cameras here! (Nei! Vi har to kameraer her), sier Fjørtoft til Occean i videoen som ble vist på TV 2s sportssending i kveld og er publisert på tv2sporten.no.

- Fuck it! sa en tydelig irritert Fjørtoft til den kanadiske LSK-spissen.

SINT MANAGER: Jan Åge Fjørtoft (t.v.) ble forbannet på Olivier Occean da den kanadiske spissen sparket Cisse Abshir (t.h.) i en duell på dagens trening. Dette bildet er tatt på LSK-trening i fjor høst. Foto: Frank Karlsen
SINT MANAGER: Jan Åge Fjørtoft (t.v.) ble forbannet på Olivier Occean da den kanadiske spissen sparket Cisse Abshir (t.h.) i en duell på dagens trening. Dette bildet er tatt på LSK-trening i fjor høst. Foto: Frank Karlsen Vis mer

- Stigmatisert av TV 2

Vidar Riseth var sint etter LSK-tapet i Bergen sist helg.  Noe av det han var aller forbannet på, var at TV 2 hadde gjort et nummer ut av albuen til Occean.

- TV 2 bygger opp til at vi skal være den store stygge ulven og reportasjen med Olli tidligere i uken var latterlig, sa Riseth han.

Også trener Tom Nordlie var misfornøyd med dekningen av den etter hans mening dagligdagse duellen.

- Vi ble stigmatisert i går av TV2, det er sånn som skjer på alle treninger, sa Nordlie til Dagbladet.no.

- Nei, vi har to kameraer her!
HEVN: Olivier Occean ble sparket i beinet av Abshir, og svarte med et strakt bein mot skrittet til somalieren.