Nekter å gi opp gullhåpet

BERGEN (Dagbladet): Brann- Bodø/Glimt 2- 2. Brann-trener Teitur Thordarson nekter å gi opp håpet om å bli norsk seriemester med Brann.

Til tross for at laget hans med nød og neppe reddet et poeng på Brann Stadion i går, gir ikke Thordarson opp gullhåpet. Særlig når han fikk høre hvordan det gikk med Rosenborg.

- Hvordan gikk det?

- Det ble 1- 1.

- Ja, ja. Da er vi jo like langt, da, konstaterer islendingen.

Gullambisjoner

- Så gullambisjonene er ikke lagt vekk?

- Nei, hvorfor skulle vi det? Vi har sju poeng fram til Rosenborg. Det er mange kamper igjen, og det er ingen umulighet å ta inn det forspranget, sier Thordarson.

Det luktet ikke akkurat gull på Brann Stadion i går. Selv om Brann produserte sjanser i bøtter og spann, var det med nød og neppe at Raymond Kvisvik, i det 88. minutt, reddet Brann fra ydmykelsen.

- Det er klart at vi må vinne slike kamper om vi skal ha håp om gullet. Men det er i slike kamper vi sliter, sier Thordarson.

Brann-spissene Thorstein Helstad og Petter Furuseth Olsen fikk nok av baller å putte i nettet. Men ingen av dem fikk det til. Det var innbytter og eks- Leeds-proff Tommy Knarvik som fikk Brann og bergenserne til ikke å miste håpet helt. Men Adam var som kjent ikke særlig lenge i paradis. Glimt gikk like godt rett fra avspark og skaffet seg et straffespark som Bengt Sæternes satte kontant i mål.

Udyktighet

Teitur Thordarson skjærer nesten tenner når han sier:

- Det er så ergerlig. At vi lar dem gå rett fra avspark og goale. Det holder ikke. Klønete!

Han fortsetter:

- Denne kampen skulle vi ha vunnet. Vi skaper 16 til 18 målsjanser, men klarer bare å score to. Det er nesten en tragedie at vi ikke klarer å score mer.

Han innrømmer at det ikke bare dreier seg om uflaks.

- Når spissene kommer alene med keeper, og ikke klarer å score, så dreier det seg også om udyktighet.

<B>HØR HER, GUTTER:</B> Teitur Thordarson var ikke fornøyd med uavgjort hjemme mot bånnlaget Bodø/Glimt, men drømmen om gullet nekter han å gi opp.