Nekter å gi opp Hoppuke-målet

- Tror fortsatt det er mulig, sier landslagstrener Mika Kojonkoski.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte: Følg rennet på Dagbladet.no kl. 13.45!

INNSBRUCK (Dagbladet.no): En fjerdeplass og to åttendeplasser - det er Norges eneste topp ti-plasseringer halvveis ut i Hoppuka.

Skuffende i forhold til målsetningen som ble satt på forhånd, nemlig en mann på pallen og tre mann blant de ti beste i hvert eneste renn.

Mika Kojonkoski har tidligere fortalt at seierstørken (den verste på fire år)går på nattesøvnen løs, men han vil likevel ikke justere ned målsetningen foran rennene i Innsbruck (i dag) og Bischofshofen (på søndag).

Har fortsatt trua

- Målet vårt er fortsatt det samme. Det er fordi jeg tror det er mulig å få pallplasser samt tre inn blant de ti beste i de to siste rennene, fastslår finnen overfor Dagbladet.no.

På hviledagen, onsdag, ble rutinerte Roar Ljøkelsøy, Sigurd Pettersen og Bjørn Einar Romøren igjen i Partenkirchen for å finpusse teknikken. 

Ekstratreningen mener Kojonkoski at særlig Romøren hadde utbytte av.

- Bjørn Einars treningshopp var lovende. Men i likhet med de andre, har han hoppet bedre på trening enn i konkurranse. Så det gjenstår det å se hva vi kan få til der nå, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer