Nekter å prate seg inn på landslaget

Men Johnsen spiller gjerne for RBK igjen.

ULLEVÅL (Dagbladet.no): Lyn-Strømsgodset 3-2

Lyn førte kampen og pepret med målet med mer eller mindre velplasserte skudd, og kunne fort ha prikket inn flere enn de tre målene de fikk iløpet av kampen.

Henning Berg mente etter kampen at det bare var et lag på banen, men

Espen Johnsen (28) gjorde seg fortjent til klisjeen «å stå som en levende vegg» da han leverte redning etter redning som frustrerte Lyn-spissene.

- Jeg var i bra slag idag. Jeg følte at Lyn ikke kom til å score, og så får de noen gigasjanser på slutten, sa Espen Johnsen til Dagbladet.no etter gårsdagens kamp.

Sørlendingen har vært jevnt stabil i årets Tippeliga. Samtidig virker de andre landslagsaktuelle keeperne å være langt unna den sikre inntredenen som landslaget skriker etter.

Håkon Opdals mistet i vår landslagsplassen til Rune A. Jarstein, men Rosenborgs nye sisteskanse har også vært noe ustabil etter ankomst Lerkendal.

Samtidig som Thomas Myhre møter hindringer på veien mot et comeback i landslagstrøya.

VIL IKKE SNAKKE OM LANDSLAGET: Men Godset-keeper Espen Johnsen er ikke avvsiende til en retur til klubben han fortsatt er på utlån fra, RBK. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
VIL IKKE SNAKKE OM LANDSLAGET: Men Godset-keeper Espen Johnsen er ikke avvsiende til en retur til klubben han fortsatt er på utlån fra, RBK. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer

- Jeg vil ikke prate med inn på landslaget, men det er klart det hadde vært gøy å spille der, sier Johnsen om et eventuelt landslagscomeback.

Johnsen er fortsatt Rosenborg spiller med et år igjen av kontrakten. Han er på utlån til Strømsgodset, men utelukker ingenting foran høstsesongen.

- Jeg trives i Godset, men er åpen for alt. Blir jeg kalt tilbake til Lerkendal, kunne jeg godt tenke meg å spille for dem, sier den tidligere landslagskeeperen.

Nekter å prate seg inn på landslaget