Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nekter å røpe om Schumacher har lungebetennelse

Rykter i tysk media.

I KOMA: Michael Schumacher ligger fortsatt i koma etter det stygge fallet på ski i romjula. Tyske medier melder nå at han har fått lungebetennelse. Foto: AP Photo / Itsuo Inouye / NTB Scanpix
I KOMA: Michael Schumacher ligger fortsatt i koma etter det stygge fallet på ski i romjula. Tyske medier melder nå at han har fått lungebetennelse. Foto: AP Photo / Itsuo Inouye / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Michael Schumachers manager vil ikke kommentere avisen Bilds oppslag om at motorsportlegenden har pådratt seg lungebetennelse.

I kunstig koma Schumacher har ligget i kunstig koma på sykehuset i Grenoble siden han i romjula pådro seg livstruende hodeskader i et fall i alpinbakken.

Ifølge Bild er Schumacher satt på en kraftig antibiotikakur etter å ha pådratt seg lungebetennelse forrige uke.

- Spekulativt - Jeg vil ikke kommentere spekulasjoner, og alle rapporter om Michaels helse som ikke kommer fra legene eller meg er spekulative, sa Sabine Kehm onsdag.

I slutten av januar opplyste Kehm at prosessen med å vekke Schumacher fra koma hadde startet, men at den ville vare lenge.

(NTB)

Hele Norges coronakart