Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nekter å snakke om Ronaldos tårer

Mourinho ville ikke ha spørsmål.

TRIST STJERNESPILLER: Cristiano Ronaldo (t.h) sa søndag kveld at han ikke klarte å feire sine to mål fordi han var trist av profesjonelle årsaker. Real-sjef Jose Mourinho kunne kanskje forklart hva problemet er, men det ønsker han ikke. Foto: Scanpix / AFP / Jaime REINA
TRIST STJERNESPILLER: Cristiano Ronaldo (t.h) sa søndag kveld at han ikke klarte å feire sine to mål fordi han var trist av profesjonelle årsaker. Real-sjef Jose Mourinho kunne kanskje forklart hva problemet er, men det ønsker han ikke. Foto: Scanpix / AFP / Jaime REINA Vis mer

• Dagbladet mandag: Ronaldo gråt i 20 minutter etter kampen

José Mourinho vil ikke kommentere noe rundt Cristiano Ronaldos «mistrivsel» i Real Madrid.

- Jeg vil ikke si noe om det, sa Mourinho i et intervju med den spanske sportsavisen AS torsdag.

- Jeg er klar til å snakke om alt, og jeg har svart ærlig og oppriktig, men ikke spør meg om Cristiano. Dere må forstå det. Ikke insister, sa Mourinho.

27 år gamle Ronaldo erkjente at han var «trist» da han ble spurt om hvorfor han ikke feiret de to scoringene sine da Real Madrid slo Granada søndag.

Portugiseren har ennå ikke sagt noe om hvorfor han han ikke følte seg glad etter scoringene og seieren, bortsett fra at det var profesjonelt begrunnet og ikke personlig.

- Folk vet hvorfor, var det eneste han ville si.

Han nektet for at det hadde noe med penger og kravet om mer lønn å gjøre. Det klargjorde han via Facebook og twitter.

- Jeg er beskyldt for å ønske mer penger, men den dagen vil komme som vil vise at det ikke er saken, skrev Ronaldo.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media