Nekter å spille serieåpningen

Tollnes vil ikke slåss om tabellpoeng så lenge klubbkamerat Geir André Fredriksen (24) kjemper for livet på Rikshospitalet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKIEN (Dagbladet): Om to dager skal det egentlig være sesongstart på hjemmebane mot Mercantile.

- Vi spiller ikke hvis situasjonen er som nå. Så lenge tilstanden er uviss for Geir André er det meningsløst å gå på banen og kjempe om ballen. Det er hele klubben enige om, både spillere og ledere, sier daglig leder i Tollnes, Terje Bordi, til Dagbladet.

Han er som resten av klubben sterkt preget etter at 24 år gamle Geir André Fredriksen fikk hjerteattakk og falt om under en treningskamp mot Lørenskog mandag.

Håp

24-åringen kjemper for livet på Rikshospitalet. Bordi er i jevnlig kontakt med foreldre som sitter ved sønnens sykeseng. I går ettermiddag pustet han delvis ved egen hjelp.

- Guttens mor mente at hun kunne se bevegelse i øynene. Vi får håpe det beste! sier Bordi.

Det har knapt gått et minutt de siste dagene uten at han har fått henvendelser, spørsmål eller sympatierklæringer i en vanskelig situasjon for alle.

Tar straffen

Han har vært i muntlig kontakt med Norges Fotballforbund og fått beskjed om at laget må stille til årets første kamp mot Mercantile lørdag slik situasjonen nå er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.