Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nekter å ta Gallas i hånda

Nasri fortsetter boikotten i kveld.

FIENDER: Samir Nasri (t.v) sier han ikke ønsker å ha noe med Tottenhams William Gallas å gjøre før avspark på White Hart Lane. Foto: AP/Matt Dunham
FIENDER: Samir Nasri (t.v) sier han ikke ønsker å ha noe med Tottenhams William Gallas å gjøre før avspark på White Hart Lane. Foto: AP/Matt Dunham Vis mer

• Fotballstudio kl. 20.45: Tottenham - Arsenal

(Dagbladet): William Gallas (33) og Samir Nasri (23) dukket begge opp på Dagbladets lister over «spillerne som har forbedret seg mest» denne sesongen.

Og Gallas var Nasris kaptein i en periode da begge var i Arsenal.

Før avspark i dag er det total isfront mellom de to franske spillerne.

Hilser ikke Nasri varsler nemlig at han fortsatt vil ignorere Tottenham-stopperen på White Hart Lane i kveld, slik han gjorde på Emirates i november.

- Mot Tottenham nektet jeg å ta Gallas i hånda. Han sa til pressen «det er synd for ham». Nå vil jeg heller ikke håndhilse på ham, sier Nasri ifølge Daily Telegraph.

Den lekne midtbanespilleren sier han gir folk den behandlingen de fortjener.

- Jeg er sjenerøs med familie og venner, men jeg bærer også nag. Forsvarere som sparker meg vet dette godt.

Bokbråk Bakgrunnen for feiden mellom landsmennene skal være Gallas' selvbiografi fra 2008, der han kom med en utblåsning mot Nasri og andre unge Arsenal-spillere. I samme bok hintet stopperen om slåssing i Arsenal-garderoben, og stilte spørsmålstegn ved Nasris innstilling under EM i 2008.

I fjor sommer ble Gallas klar for Tottenham. Da hadde han og Nasri ikke utvekslet et ord det siste året i Arsenal.

I kveld ønsker Arsenal revansj for november-kampen, da Tottenham snudde 0-2 til 3-2. Samtidig må Arsene Wenger ha tre poeng for å holde liv i gullhåpet.

- Arsenal må vinne alle sine kamper for å vinne tittelen. De håper å vinne alle sine, mens United glipper. Det er alt de kan få til, sier Spurs-sjef Harry Redknapp.

Sløste bort ligaledelse? Han mener det må ergre Wenger at Arsenal ikke har klart å slå verken Liverpool, Blackburn eller WBA den siste måneden.

- Hvis de hadde tatt de poengene hadde de vært i førersetet, foran et møte med Manchester United på hjemmebane. Det som har skjedd er helt forbløffende, sier Redknapp.

Spurs' behov for tre poeng er ikke mye mindre, uten seier kommer ikke hvittrøyene ajour med Manchester City i kampen om 4. plassen som gir Champions League.

- Vi ønsker oss tilbake til Champions League neste år, derfor må vi vinne i kveld. Vi har noen tøffe kamper mot framover, vi møter Liverpool, Man City og Chelsea borte. Det blir ikke lett, men vi skal kjempe til siste sekund, sier playmaker Rafael van der Vaart til Tottenhams hjemmmeside.

DÅRLIGE HOLDNINGER: Wiliam Gallas pekte ut Samir Nasri (t.h) som en av de franske spillerne med mangler under EM for tre år siden. Foto: REUTERS/Herwig Prammer
DÅRLIGE HOLDNINGER: Wiliam Gallas pekte ut Samir Nasri (t.h) som en av de franske spillerne med mangler under EM for tre år siden. Foto: REUTERS/Herwig Prammer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media