Nekter å tape

LSK-spissen Arild Sundgot (25) har aldri lagd så mye mål som denne vinteren. I går reddet han laget med to scoringer på fire minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRÅSEN (Dagbladet): - Vi nekter å tape, sier LSKs kaptein, Magnus Powell.

Og i går var det først og fremst Arild Sundgots fortjeneste.

- I fjor var jeg plaget av lyskestrekk i flere måneder, spilte bare 16 seriekamper og lagde åtte mål. I vinter har jeg trent bra, holdt meg skadefri og scoret 15 ganger. Jeg har aldri lagd så mye mål før, og føler det som en lettelse å være skadefri, sier Arild Sundgot til Dagbladet.

To mål på fire minutter snudde 0- 2 til 2- 2 på Åråsen.

- Etter en dårlig førsteomgang løftet vi oss etter pause. Da spilte vi bra fotball i perioder. Opphentingen viser at det bor mye i dette laget, sier Sundgot.

Slager

Sammen med spisskollegaen Magnus Powell kan han bli en slager denne sesongen.

- Tida får vise hvor gode vi egentlig er. Framgangen min skyldes bedre treningsgrunnlag enn før. Nå gjelder det å fortsette i samme stilen. Starten er i hvert fall bra, både for laget og egen del, sier Arild Sundgot.

Omdiskutert

Vålerenga tok kommandoen i kampen, og ledet 0- 1 på et omdiskutert straffespark som Per Egil Swift satte sikkert i mål. LSK-spilleren Robert Koren dekket ansiktet med handa, og ble truffet av ballen. Dommer Brage Sandmoen nølte ikke med å blåse straffe, og fikk gjennomgå verbalt av Kanarifansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.