Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nekter å utelukke Real

David Beckham vil bli stjerne i USA - og åpner døra på gløtt for Real Madrid.

Koblingen til Real Madrid kom før den første kvartfinalen i Champions League, da Real-direktør Jorge Valdano sa at England-kapteinen kunne bli klubbens neste kjøpsprosjekt.

Siden har både Real og Manchester United hardnakket avvist flytteplanser for Beckham. Nå er det 27-åringen selv som vekker liv i ryktene.

- Jeg har alltid sagt «aldri si aldri». Du vil alltid spille med det beste laget og de beste spillerne. I de siste åtte-ni årene har vi vunnet mest i England, og Champions League, sier Beckham til den europeiske utgaven av magasinte Time.

Der priser han også motstanderen på Old Trafford onsdag.

- Real har en enorm historie bak seg, og de har spillere i verdensklasse på laget.

Beckham avslører at han også kan tenke seg å bli USAs første store fotballstjerne.

- Ingen engelske fotballspillere har blitt stor der. Jeg hadde elsket å bli kjent i Amerika. Jeg ville likt å bli gjenkjent der. Amerikanerne er så patriotiske i forhold til lagene og idrettene sine. Mer enn noe annet sted i verden, sier Beckham.

United-vingen sier ingenting om han vil spille i den amerikanske proffligaen Major League, men håper å bli lagt merke til på Uniteds USA-turné til sommeren.

- Det blir hardt. Amerikanerne elsker basketball, baseball, ishockey og amerikansk fotball. Fotball er ikke en av de store idrettene. Det overrasker meg, fordi jeg arenaene deres i Amerika er flotte, og jentelaget gjør det veldig bra, sier Beckham.

(Dagbladet.no)

<B>RØD OG HVIT:</B> David Beckham snakker om Real Madrid og USA.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media