Nekter barn autografer

Du kan bare glemme å få Ole Gunnar Solskjærs autograf på United-trøya di framover.

(Dagbladet.no): Horder av barn og ungdom møter Manchester United-spillerne når de forlater Old Trafford eller treningsfeltet Carrington. De blir skuffet framover, skriver Guardian i dag.

Manchester United har gitt spillerne forbud mot å signere ethvert United-produkt fansen kommer med. Uansett om det er trøye, skjerf, lue eller fotball - skal ikke spillerne røre det.

Årsak: United er redd for at for eksempel Solskjær-trøyer med navnetrekk skal havne på en internettauksjoner. For verdens rikeste klubb mistenker at barna ofte er sendt ut av griske bakmenn.

Også kampprogram, magasiner og bilder er i faresonen, hvis du er en United-fan som ønsker autograf .

Det eneste spillerne offisielt får lov til å signere er blanke ark. Enkelt og greit.

- Dessverre er det ekte autografjegere som lider. Vi er lei oss for det, spillerne mer enn noen andre. Men vi var nødt til å gjøre noe for å stoppe organisert handel, sier en talsmann for klubben.

Talsmannen nevner ingenting om at klubben tidligere har solgt trøyer med autografer selv. I 2001 var det Jason Ferguson, sønn av manager sir Alex, som solgte trøyer til godt over 3000 kroner.

De samme kunne du få kjøpt til 420 kroner i de mange klubbutikkene, uten navnetrekk.

<B>FORBUD:</B> Her skriver Ole Gunnar Solskjær på United-trøyer under Norway Cup. Det får han ikke lov til å gjøre framover.