Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nekter Chelsea å rykke fra

Giggs-scoring ga United tre poeng på Villa Park.

(Dagbladet.no): Aston Villa - Manchester United 0-1: Manchester United har virkelig funnet formen, og fortsatte å vise at de vil være med å kjempe i toppen da de på en overbevisende måte slo Aston Villa i kveld.

Riktignok var det bare Ryan Giggs som fant nettmaskene, men scoringen etter 40 minutter var av det viktige slaget. Nå er de røde djevlene helt i ryggen på Arsenal, som reiser til Newcastle i morgen.

Giggs\' mål var dessuten av det småvakre slaget. Han mottok ballen på drøye tjue meter etter kombinasjonsspill med O\'Shea, og smalt ballen i hjørnet hos en sjanseløs Thomas Sørensen.

Villa spilte slett ingen dårlig kamp, og hadde perioder i kampen der de dominerte stort. Men skadene i laget fra Birmingham preger nok en sliten og uerfaren spillergruppe, og Villa skapte ikke mange store sjanser.

Hyller Villa

- Dette var vår vanskeligste bortekamp denne sesongen, og det var en fantastisk fotballkamp, sa United-manager Alex Ferguson til BBC etter kampen.

Fergie var tydelig imponert over motstanderlaget i dag, noe som gjør gleden over seieren desto større.

- Vi har vært på Villa Park og vunnet, mens Arsenal og Chelsea enda ikke har vært der. Når de kommer kan det dessuten hende at Villa har fått tilbake et par skadde spillere.

FORTSETTER SEIERSREKKEN: Rio Ferdinand, John O\'Shea og målscorer Ryan Giggs feirer kampens eneste mål mot Aston Villa i kveld. Foto: Scanpix/Reuters
FORTSETTER SEIERSREKKEN: Rio Ferdinand, John O\'Shea og målscorer Ryan Giggs feirer kampens eneste mål mot Aston Villa i kveld. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Alt vi kan gjøre er å holde på den gode formen. Spiller vi som vi gjør vil vi få vår belønning, sa Ferguson.

Manchester United har ikke tapt på ni kamper, og selv om det fortsatt er ni poeng opp til suverene Chelsea, betyr nok dette at Jose Mourinho titter enda nøyere på resultatene fra de røde i Manchester fram mot innspurten i mai.

  • NB! Alan Smith hadde alle tiders mulighet til å doble ledelsen på overtid. Etter forarbeid fra Ronaldo og Roy Keane kunne han bare dytte ballen i åpent mål fra fire meter, men den tidligere Leeds-spissen klarte utrolig nok å treffe tverrliggeren.
TETT OPPGJØR: Alan Smith i kamp mot Olof Mellberg. Førstnevnte presterte kanskje årets bom i sluttminuttene av kampen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media